Blogi


29.11.2017 14.00Tulevaisuuden energiaosaajat koulutetaan nyt Päivi Suur-Uski

Kotitaloudet ovat jo lähitulevaisuudessa aiempaa tiiviimmin osa hallittua, mutta melkoisen monimutkaista energiajärjestelmää. Kuluttajat ostavat uudentyyppisiä sähkötuotteita, osa kotitalouksista myös tuottaa itse ainakin osan kuluttamastaan sähköstä. Älykkäät kiinteistöjärjestelmät ja laitteet optimoivat kulutusta samalla kun huolehtivat siitä, että asuminen on turvallista, terveellistä ja samalla energiatehokasta.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

29.11.2017 12.00Hyvä hankintastrategia on ensimmäinen askel kohti vastuullisia elintarvikehankintoja Isa-Maria Bergman

Aula Research on tehnyt Valion toimeksiannosta tänä syksynä selvityksen julkisista elintarvikehankinnoista. Tulosten perusteella hankintastrategioissa olisi kunnissa petrattavaa.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

17.11.2017 12.00Biotaloutta julkisiin hankintoihin Essi Lahti

Meille biotalouden ja uusien liiketoimintamallien parissa toimiville tuttu mantra on, että yritykset tarvitsevat kotimaisia referenssejä saadakseen selkänojaa matkalla kansainvälisille markkinoille. Näissä yhteyksissä katse suunnataan monesti julkisiin hankintoihin.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

15.11.2017 12.00Ketterä Lapinjärvi tekee fiksuja energiaratkaisuja verkostossa Timo Määttä

Tuloksia tehdään yhdessä! Tämä pätee myös energiaratkaisujen tekemiseen. Suomessa on kertynyt hyviä kokemuksia lukuisista hankkeista, joissa uusiutuvalla energialla on korvattu fossiilisia polttoaineita.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

10.11.2017 12.00Arviointityön arkea – mitä yhteistä on jalkapallokentällä ja sähkölämmitteisellä omakotitalolla? Lea Gynther

Ne ovat molemmat esimerkkejä havainnollistamaan arviointityön tuloksia yleisesti ymmärrettävällä tavalla. Jos arvioija ei halua, että tulokset lähinnä uppoutuvat pakollisten EU-raportointien uumeniin tai jäävät muutamien harvojen asiaan vihkiytyneiden tietoon on niistä myös viestittävä kansantajuisesti.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

Sivua päivitetty viimeksi 11.12.2017