Blogit 2018


15.2.2018 8.00

Energiatehokkuus taloyhtiössä – hyvää kiinteistönpitoa

Harri Heinaro

Taloyhtiössä energiatehokkuus onnistuu taloyhtiön hallituksen, asukkaiden ja kiinteistöhuollon sujuvalla yhteistyöllä. Jokainen asukas voi vaikuttaa omilla kulutustottumuksillaan taloyhtiön energian- ja vedenkulutuksen vähentämiseen ja välittää hyvää asennetta naapureillekin.
Energiatehokkaassa taloyhtiössä aktiivinen isännöitsijä seuraa taloyhtiön kulutustasoa ja tuottaa säännöllisesti tietoa taloyhtiön hallitukselle päätöksentekoa varten. Energianhallinnan parantamiseksi taloyhtiöllä tulisikin olla lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita sekä toimenpiteitä, joilla energiatehokkuutta parannetaan.

Videolla asiantuntija Harri Heinaro kertoo, miten taloyhtiön energiatehokkuustyö kannattaa aloittaa yhdessä asiantuntijan kanssa.Lisää aiheesta: www.motiva.fi/koti_ja_asuminen/taloyhtiot

Kirjoittaja: Asiantuntija Harri Heinaro toimii Motivassa kiinteistöjen energiatehokkuuden asiantuntijana ja hänen vahvuutensa on nimenomaan erilaisten energiatehokkuushankkeiden ja -toimenpiteiden toteuttamisessa kiinteistöihin pientaloista, taloyhtiöihin sekä muihin suurempiin kiinteistöihin. Harri vastaa Motivassa kiinteistöalan energiatehokkuussopimustoiminnan alueesta ja energiakatselmusten laadunvarmistuksesta sekä markkinoinnista.


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | KommentoiSivua päivitetty viimeksi 17.2.2019

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.