vlogit 2018


18.10.2018 12.00

Ruokahävikki ja ruoan ympäristövaikutukset

Elina Ovaskainen pohtii videoblogissa ruokahävikkiä ja ruoan ympäristövaikutuksia vastaamalla kolmeen kiperään väittämään.

  1. Globaalisti 30 % kaikesta ruoasta menee hukkaan. Suomessa vain noin 10–15 %. Koskeeko hävikin vähentäminen myös suomalaisia?
  2. Kumpi on suurempi ympäristöllinen ongelma: lihan ja lihaperäisten tuotteiden syönti vai hävikkiruoka?
  3. Missä ovat suomalaisen syömiskäyttäytymisen muutospaikat?




Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 4.1.2019

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.