Podcastit 2018


22.5.2018 12.00

Mistä on vastuullinen kalaruoka tehty?

Mitä valita ammattikeittiöiden lautasille, jos haluaa varmistua siitä, ettei tule tarjonneeksi asiakkaille ylikalastettua tai ympäristöä kuormittavasti viljeltyä kalaa?

Tutkapari kutsui WWF:n suojelupäällikkö Matti Ovaskan kertomaan, mihin kalahankinnoissa tulisi kiinnittää huomiota. Saimme selville muun muassa sen, miksi vastuullisuudesta kiinnostuneet asiakkaat toivovat lautasilleen tulevaisuudessa silakkaa.

avainsanat: ruoka, kala, kestävä kehitys




Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 10.10.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.