Podcastit 2018


22.2.2018 14.00

Syödä pitää – miten ruokkia kansa ekologisemmin?

Tutkaparin toisessa Podcast-jaksossa keskitymme siihen, miten elintarvikehankinnoissa voidaan huomioida ympäristövaikutukset.

Ruoka on suuri ympäristönkuormittaja ja meidän pitää syödä joka päivä. Miten tämän voisi tehdä ympäristöystävällisemmin?

Tutkapari selvittää, mitä se oikeastaan tarkoittaa, kun puhutaan ruoan ympäristövaikutuksista ja miten tämä voidaan liittää julkisiin hankintoihin.

Asiantuntijana on mukana Luonnonvarakeskuksen tutkija Hannele Pulkkinen.

Avainsanat: ruoka, elintarvike, hankinnat, julkisethankinnat, ilmastonmuutos, rehevöityminen, sesonki, kestäväkehitys, tutkapari




Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 10.10.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.