Opas vastuullisiin elintarvikehankintoihin – Suosituksia vaatimuksiksi ja vertailukriteereiksi

Opas vastuullisiin elintarvikehankintoihin – Suosituksia vaatimuksiksi ja vertailukriteereiksi

Julkaisun kieli
Suomi
Laajuus
85 sivua
Julkaisuvuosi
2017

Kuvaus

Oppaan tarkoituksena on auttaa julkisen sektorin toimijoita hankkimaan vastuullisesti tuotettuja elintarvikkeita. Opas sisältää vastuullisuuskriteereitä ja hankintaohjeistusta seuraaville tuoteryhmille: ravintorasvat ja kasviöljyt, kasvikset ja marjat, vilja ja viljatuotteet, sianliha ja sianlihatuotteet, siipikarjanliha ja siipikarjanlihatuotteet, muna ja munatuotteet, naudanliha ja naudanlihatuotteet, maito ja maitotuotteet, kala ja kalatuotteet


Sivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.