m+ 1/2016

Jatketaan vapaaehtoista vastuullisuutta

Tavoitteena on, että syksyllä, kun kaikki uudet energiatethokkuussopimukset allekirjoitetaan, saamme heti mukaan merkittävästi liittyjiä niin yrityksistä kuin kunnista.

Lue lisää


Ylpeästi energiatehokas

Saint-Gobainin lasivillatehtaat Suomessa ovat tehneet paljon työtä energiansäästön eteen. Energiatehokkuudessa niiden lasiuunit ovat kansainvälisesti toimivan konsernin parhaimmistoa.

Lue lisää


Eristeillä energiatehokkuutta ja työturvallisuutta

Tuotantolaitteiden ja -linjojen ikääntyneet, vaurioituneet tai puuttuvat lämpöeristeet lisäävät turhia energiakuluja teollisuudessa.

Lue lisää


Kallis ketjureaktio

Helposti likaantuvat lämmönvaihtimet kiusaavat monia tehtaita ja voimalaitoksia. Jo vähäinenkin likakerrostuma heikentää ratkaisevasti lämmönsiirron tehoa, lisää turhia kustannuksia ja aiheuttaa monenlaisia ongelmia tuotannolle.

Lue lisää


Uutta virtaa Motivan asiantuntijatiimeihin

Motivan Resurssitehokas elinkeinoelämä -yksikön uutena johtavana asiantuntijana aloitti tammikuun alussa Tomi Kiuru, 42.

Lue lisää


Forssa tähtää kiertotalouden keskukseksi

Toisen sivuvirta on toisen aarre, huomasivat forssalaiset yritykset. Fisu-verkoston avulla Forssa kehittää resurssiviisautta entisestään.

Lue lisää


Kalusteista vastuullisesti

Miten vastuullisuus toteutuu julkisissa kalustehankinnoissa? Julkiset toimijat ja yritykset pohtivat aihetta yhdessä.

Lue lisää


Valaistusta lamppuasiaan

Miten paljon tehokkaammin ledeillä saa valoa verrattuna energiansäästölamppuihin, pienloistelamppuihin, loisteputkiin tai hehkulamppuihin?

Lue lisääSivua päivitetty viimeksi 28.3.2017