Motivan uutiset


22.8.2017 Viisas liikkuminen osaksi yritysvastuuta

Liikenteellä ja arjen liikkumisella on merkittävä vaikutus ympäristöön ja ilmastoon. Saavuttaaksemme liikenteelle Suomessa asetetut päästövähennystavoitteet, tarvitaan kaikkien meidän apua.

Lue lisää

 

18.8.2017 Kuukauden edelläkulkija – Työmatkapyöräilystä vireyttä päivään

Työmatkapyöräily on keskeinen työmatkaliikkumisen muoto Turun kaupungin Lääkinnällisen kuntoutuksen työntekijöille. Innoikkaita pyöräilijöitä on paljon ja yksiköllä on vuosittain joukkue valtakunnallisessa Kilometrikisassa sekä Pyörällä töihin -kilpailussa.

Lue lisää

 

17.8.2017 Hakelämmitys säästää Mik-Rip Teräs Oy:n energiakustannuksia

Sipoolainen teollisuusmaalausyritys vaihtoi hakelämmitykseen. Kustannussäästöt nestekaasulämmitykseen verrattuna ovat merkittävät.

Lue lisää

 

16.8.2017 Muista polttopuiden hankinta lämmityskautta varten

Jos oma talo tai kiinteistö lämpiää puupolttoaineella, niin nyt kannattaa tilata polttopuut lämmityskaudelle. Hyvä, kuiva polttoaine ja laitteiden säännöllinen huolto sekä puun asianmukainen säilyttäminen hyvässä puuvajassa takaavat taloudellisen lämmityksen.

Lue lisää

 

11.8.2017 Kiertotalous ─ visiosta todellisuudeksi

Suomen tavoitteena oleva kiertotalousyhteiskunta muuttuu vähitellen visiosta todellisuudeksi. Lähitulevaisuudessa huomio kiinnittyy yhä enemmän siihen, miten tuotanto ja kuluttaminen vaikuttavat luonnonvaroihin ja ympäristöön. Samaan aikaan koko yhteiskunnan on vähennettävä riippuvuutta fossiilisista raaka-aineista lisäämällä bioenergian ja muun uusiutuvan energian käyttöä.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 22.8.2017