Motivan uutiset


27.6.2017 Motiva mukana syksyn Rakennusten energiaseminaarissa

Rakennusten energiaseminaari järjestetään neljännen kerran 4. lokakuuta Finlandia-talossa. Seminaariin odotetaan yli 800 rakennusten energia-alan asiantuntijaa ja yli 50 näytteilleasettajaa.

Lue lisää

 

26.6.2017 Valmennusta kestäviin julkisiin hankintoihin

Asiantuntijamme tarjoavat tukea ja apua hankinnan ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arvioinnissa sekä markkinakartoituksen että markkinavuoropuhelun avulla.

Lue lisää

 

22.6.2017 Uusia innovaatioita kestävään työmatkaliikkumiseen

Kestävän liikkumisen edistämisen tavoitteena on kannustaa laajasti tekemään fiksuja liikkumisratkaisuja. Työnantajilla on mahdollisuus vaikuttaa työntekijöiden kulkutapavalintoihin työ- ja työasiamatkoilla kannustamalla ja ohjaamalla kestävien kulkumuotojen käyttöön sekä tarjoamalla eri palveluja ja ratkaisuja näitä valintoja tukemaan. Työpaikkojen liikkumisen ohjauksen T&K -rahoituksen avulla haetaan vuoden 2017 aikana uudenlaisia ja innovatiivisia toimintamalleja työmatkaliikkumiseen.

Lue lisää

 

19.6.2017 Energiatehokkuushanke vaatii idean sisäistä markkinointia yrityksessäsi

Rakennamme yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa resurssiviisasta ja kestävää tulevaisuutta. Yhteistyöhankkeissamme eri alojen asiantuntijat ja ammattilaiset ratkovat yhdessä energia- tai materiaalitehokkuushaasteita, joita yritykset, kunnat tai kuluttajat arjessaan kohtaavat.

Lue lisää

 

16.6.2017 Kuukauden edelläkulkija: Ympäristökeskuksella työmatkat tehdään ensisijaisesti jalan tai pyörällä

Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen tehtävänä on huolehtia kaupungin ympäristönsuojelusta, ympäristöterveydenhuollosta ja eläinlääkintähuollosta. Viisasta työmatkaliikkumista ympäristökeskus edistää monin tavoin.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 27.6.2017