Motivan uutiset


22.6.2017 Uusia innovaatioita kestävään työmatkaliikkumiseen

Kestävän liikkumisen edistämisen tavoitteena on kannustaa laajasti tekemään fiksuja liikkumisratkaisuja. Työnantajilla on mahdollisuus vaikuttaa työntekijöiden kulkutapavalintoihin työ- ja työasiamatkoilla kannustamalla ja ohjaamalla kestävien kulkumuotojen käyttöön sekä tarjoamalla eri palveluja ja ratkaisuja näitä valintoja tukemaan. Työpaikkojen liikkumisen ohjauksen T&K -rahoituksen avulla haetaan vuoden 2017 aikana uudenlaisia ja innovatiivisia toimintamalleja työmatkaliikkumiseen.

Lue lisää

19.6.2017 Energiatehokkuushanke vaatii idean sisäistä markkinointia yrityksessäsi

Rakennamme yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa resurssiviisasta ja kestävää tulevaisuutta. Yhteistyöhankkeissamme eri alojen asiantuntijat ja ammattilaiset ratkovat yhdessä energia- tai materiaalitehokkuushaasteita, joita yritykset, kunnat tai kuluttajat arjessaan kohtaavat.

Lue lisää

 

16.6.2017 Kuukauden edelläkulkija: Ympäristökeskuksella työmatkat tehdään ensisijaisesti jalan tai pyörällä

Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen tehtävänä on huolehtia kaupungin ympäristönsuojelusta, ympäristöterveydenhuollosta ja eläinlääkintähuollosta. Viisasta työmatkaliikkumista ympäristökeskus edistää monin tavoin.

Lue lisää

 

14.6.2017 Kutsu Energiansäästötanssiin

Valtakunnallinen Energiansäästöviikko haastaa kaikki Suomen työpaikat, kauppakeskukset, koulut ja oppilaitokset Energiansäästötanssiin lokakuussa. Juhlistamme Energiansäästöviikon kahdettakymmenettä vuotta teemalla Yhdessä energisempi tulevaisuus.

Lue lisää

 

13.6.2017 Juhani Sirkiä voitti lahjakortin biokattilakyselyn arvonnassa

Biokattilakyselyyn vastanneiden arvonnassa onni suosi tällä kertaa Hollolassa asuvaa Juhani Sirkiää.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 25.6.2017