Motivan uutiset


23.5.2017 Joutsenmerkki avasi uudet verkkosivut

Joutsenmerkki on avannut uudet verkkosivut. Uudistuksella halutaan palvella käyttäjiä entistä paremmin. Verkkosivujen suunnittelun lähtökohtana ovat olleet käytettävyys, esteettisyys ja mitattavuus.

Lue lisää

 

22.5.2017 Koneyrittäjä-lehden artikkeli: Työtä ja toimeentuloa bioenergiasta

Motiva on tehnyt yrityksen alkuajoista lähtien työtä bioenergian edistämisen parissa. Vuosien varrella bioenergian käyttö on edistynyt huimasti. Bioenergian tuotanto työllistää merkittävästi koneyrittäjiä.

Lue lisää

 

16.5.2017 Kehittyvä elintarvike -lehden artikkeli: Materiaalitehokkuudesta vauhtia elintarvikealalle

Raaka-aine- ja materiaalikustannukset muodostavat elintarvikealan kustannusrakenteesta huomattavan osan. Materiaalitehokkuuden tarkastelulle pitäisikin antaa vähintään vastaava painoarvo kuin energia- tai työvoimakustannuksille.

Lue lisää

 

10.5.2017 Biokattilakyselyn uusi arvontavoittaja on Tuomo Hämäläinen

Biokattilakyselyyn vastanneiden arvonnassa onni suosi Joensuussa asuvaa Tuomo Hämäläistä. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Arvontapalkintona ollut K-Raudan lahjakortti toimitetaan voittajalle mahdollisimman pian.

Lue lisää

 

9.5.2017 Kauppalehden mielipidekirjoitus: "Autonhankkija eksyy erilaisten käyttövoimien tiedon viidakkoon"

Mielestämme uusiin käyttövoimiin liittyvä viestintä on viime vuosina painottunut kaupallisen markkinointiviestinnän lisäksi erilaisiin kampanjoihin ja irrallisiin projekteihin. Pitkäjänteinen ja vaikuttava viestintä perusasioista on jäänyt taka-alalle.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 24.5.2017