Motivan uutiset 2018


19.1.2018 9.00

Motiva Oy etsii digi-innostunutta viestinnän ammattilaista

Etsimme digi-innostunutta viestinnän ammattilaista toimimaan kokeilunpaikka.fi ja kokeilukulttuurin edistämisen viestintävastaavana. Viestintävastaava osallistuu osittain myös muihin yhtiön käynnissä oleviin hankkeisiin.

Kokeilun paikka on alusta, joka auttaa synnyttämään ideoista konkreettisia kokeiluja. Tavoitteesi on tehdä tästä yhteiskunnallinen ilmiö.

www.kokeilunpaikka.fi

Viestinnän operatiivinen suunnittelu ja toteuttaminen sekä brändin kehittäminen ja jalkauttaminen ovat keskiössä tehtävän hoitamisessa. Verkkopalvelun kehittäminen, alihankkijayhteydet, sosiaalisen median kanavien hallinnointi sekä sisällöntuotanto eri viestintäkanaviin muodostavat toisen keskeisen kokonaisuuden. Mediasuhteiden hyvä hoito ja kehittäminen ovat myös luonnollinen osa tätä tehtävänkuvaa.

Tiimi kaipaa ulospäinsuuntautunutta tiimipeluria, jolla on rohkeutta esittää näkemyksiä ja kehitysideoita. Tarve on myös täsmälliselle organisoijalle, joka pitää sujuvasti langat käsissään ja on uskottava esiintyjä.

Tehtävä saattaa hyvinkin sopia sinulle, jos olet kiinnostunut yhteiskunnallisesta viestinnästä ja toimintaympäristöstä ja olet digitaalisesti orientoitunut.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta ja kerro meille kokemuksestasi yhteiskunnallisesta viestinnästä, sekä sujuvasta kirjoitustaidostasi suomeksi ja englanniksi.

Kuvaile mielellään myös, miten olet käyttänyt sosiaalista mediaa työssäsi sekä ylläpitänyt verkkopalveluita. Kruununa päälle olisi hienoa, jos voisit kuvata myös kokemustasi mediayhteyksien hoidosta. Toivomme sinulla olevan ylempi tai alempi korkeakoulututkinto.

Pro-Source – Hakemukset

Lisätietoja tehtävästä:
Pro-Source Oy
Senior Partner Markku Kaijala
markku.kaijala@prosource.fi
puh. 0400 507 313Motiva Oy on valtion omistama yhtiö, jonka tehtävänä on vauhdittaa kestävää muutosta. Olemme kestävien ratkaisujen osaamishubi ja tuotamme ja tarjoamme asiantuntijapalveluita, joilla edistetään kiertotaloutta, energia- ja materiaalitehokkuutta sekä energiansäästöä. Merkittävimmät asiakkaamme ovat eri ministeriöt, virastot sekä toimialajärjestöt. Teemme työtä intohimolla ja vaikuttavasti.

Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 19.1.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.