Motivan uutiset


5.12.2017 Työmatkaliikkumisen suunnittelu tuo rahanarvoisia säästöjä työnantajalle

Työpaikan liikkumissuunnitelman avulla tunnistetaan organisaation mahdollisuudet edistää työntekijöiden viisasta liikkumista ja vähentää henkilöauton käyttöä. Valpastin Oy:n toteuttamassa Liikkumissuunnitelman hyödyt euroina -hankkeessa osoitettiin, että laadukas työmatkaliikkumisen suunnittelu säästää rahaa ja lisää työntekijöiden hyvinvointia.

Lue lisää

 

5.12.2017 Fiksun työmatkaliikkumisen edistämiseen helppo ja ilmainen Viksu-työkalu

Työmatkaliikkumisen hyvä suunnittelu kannustaa ja motivoi työntekijöitä tekemään työmatkat kestävästi esimerkiksi pyöräillen, kävellen tai joukkoliikenteellä. Viisas liikkuminen edistää työntekijöiden hyvinvointia ja terveyttä. Lisäksi se voi tuoda työantajalle kustannussäästöjä.

Lue lisää

 

5.12.2017 HeatStock-tiimin kehittämä materiaali varastoi lämpöenergian

Aalto-yliopiston johtama tiimi HeatStock sai jaetun ensimmäisen palkinnon HelsinkiChallenge-ideakilpailussa. Voittosumma 375 000 euroa jaetaan kahden voittajatiimin kesken ratkaisujen jatkokehitykseen.

Lue lisää

 

1.12.2017 Kevalle vuoden 2017 Pääkaupunkiseudun Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

HSL:n kokoama raati valitsi vuoden 2017 Pääkaupunkiseudun Työmatkaliikkumisen edelläkulkijaksi Kevan. Valinta tehtiin HSL:n Työpaikka, joka liikuttaa -sertifikaatin saaneiden keskuudesta. Valinnassa painotettiin kestävien kulkumuotojen osuutta työmatkoilla, työmatkaliikkumisen taloudellisia porkkanoita ja aktiivista kannustamista kestäviin kulkutapoihin.

Lue lisää

 

30.11.2017 Valmetin Rautpohjan yksikölle vuoden 2017 Jyväskylän Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

Valmetin Rautpohjan yksikölle on myönnetty alueellinen työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus. Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus myönnetään työnantajalle, joka on esimerkillisellä tavalla ottanut kestävän ja hyvinvointia lisäävän työmatka- ja työasiamatkaliikkumisen omakseen.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 7.12.2017