Kestävä Pohjoismainen ammattikeittiö –seminaari / Sustainability in Professional Nordic Kitchen Seminar, 18.3.2016

Paikka / Place: Helsingin Messukeskus, HELSINKI

Seminaarin esitykset (maa- ja metsätalousministeriön SlideShare) / Presentation in SlideShare:
Seminar: Sustainability in Professional Nordic Kitchen

Puhujat / Speakers:

Role of nutrition in well-being of older people
Merja Suominen, PhD, Ad Professor, University of Helsinki

How to Reduce Food Waste in Public Kitchen – Cases from Sweden and Finland
Nina Elomaa, Director, Corporate Responsibility, Fazer Group, Finland

Mapping the Food Waste in Service Sector and Restaurants – Diversity in the Nordic Countries
Kirsi Silvennoinen, Researcher, National Resources Institute Finland LUKE

Public Procurement as a Driver for Sustainability and Innovation
Isa-Maria Bergman, Team Leader in Sustainable Consumtion and Society, Motiva Ltd

Environmental Passport for Catering Service Personnel
Sari Väänänen, Project Manager, EkoCentria


Sivua päivitetty viimeksi 28.4.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.