Tapahtumat


Hämeenlinna, Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat koulutus

Aika

3.10.2017
klo 12.30 – 15.30

Paikka
Hämeen ammattikorkeakoulu
Ilves-kokoustila, A-talo 1.krs.
Visamäentie 35 A,
13100
Hämeenlinna

Lisätietoa

Ovaskainen Elina – Motiva Oy
Elina Ovaskainen
Asiantuntija
+358 (0) 40 774 9390
Lähetä sähköpostia

Kuvaus

Tule keskustelemaan vastuullisista ja paikallisista elintarvikehankinnoista, ja kuinka niitä tehdään hankintalakia hyödyntäen.

Tilaisuudessa muun muassa:
  • tutustutaan uuteen hankintalakiin ja sen keskeisiin muutoksiin
  • tutustutaan Motivan Vastuullisten elintarvikehankintojen julkaisuun
  • perehdytään paikallisten hankintojen tekemiseen yritysten ja kuntapuolen esimerkkien avulla
  • saat konkreettisia neuvoja elintarvikkeiden hankintaprosessiin

Vastuullisuuskriteerit, lataa opas verkkosivuilta:
Opas vastuullisiin elintarvikehankintoihin – suosituksia vaatimuksiksi ja vertailukriteereiksi

Kenelle:
Tilaisuus on tarkoitettu hankkijoille, ruokapalveluvastaaville sekä elintarvikesektorin toimijoille.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Motivan, Tiedolla ja osaamisella kasvuun -elintarvikealan yhteistyöhankkeen sekä Kasvua Hämeessä tiedonvälityshankkeen kanssa. Tilaisuuden mahdollistaa maa- ja metsätalousministeriö.

Ohjelma

  Hämeenlinna 3.10.2017 ohjelma (pdf) (223.8 KB)
  
12.30Ilmoittautuminen ja kahvi


13.00Tilaisuuden avaus

ohjelmapäällikkö Siri Taalas, Kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä -hanke,
MTK Häme ry



Uusi hankintalaki ja julkiset elintarvikehankinnat

Kanta-Hämeen hankinta-asiamies Timo Ilomäki
  

Vastuulliset elintarvikehankinnat – opas ja kriteerien taustat sekä käyttö
 asiantuntija Elina Ovaskainen, Motiva Oy
  
14.30 Tauko 
  
14.40  Vastuullinen ruokapalvelu
  ruokatuotannon suunnittelija Päivi Lindholm, Tekme Oy
  
  Yrittäjäesimerkki Timo Myyryläinen, Lammin Laatuvihannes Oy
  Kuinka omat tuotteet on saatu mukaan kilpailutuksiin?
  
 15.20 Yhteenveto ja tilaisuus päättyy

Sivua päivitetty viimeksi 5.12.2017