Tapahtumat


Kuntien 9. ilmastokonferenssi

Aika

16. - 17.5.2018

Paikka
Kuntatalo
Toinen linja 14, 00530 HELSINKI
HELSINKI

Tervetuloa juhlimaan kuntien ilmastotyötä! Summaamme saavutuksia ja visioimme tulevaa. Miltä näyttää tulevaisuuden ilmastokunta? Mistä puhutaan nyt? Keiden kanssa kunnat jakavat urakkaansa?

Useampi kuin joka toinen suomalainen asuu kunnassa, joka on asettanut itselleen ilmastotavoitteen. Ilmastonmuutos haastaa koko kunnan, kun valtioiden sopimat päästövähennystavoitteet muuttuvat pai-
kallistason ratkaisuiksi. Kunnat eivät ole jääneet urakkansa kanssa yksin vaan verkostoituvat aktiivisesti. Kunnianhimoisia tavoitteita asetetaan yhdessä, toimivia käytäntöjä ja kokemuksia jaetaan kansallisilla ja
kansainvälisillä foorumeilla.

Kuntaliiton Ilmastokampanjan sateenvarjon alla kunnat ovat tehneet tavoitteellista ilmastotyötä jo 20 vuotta. Kuntien esiinmarssi ilmastoareenoille on saanut viime vuosina uusia avauksia ja mittasuhteita. Kunnat näyttäytyvät ilmastotyön edelläkävijöinä innostaen samalla yhteiseen ponnisteluun kuntalaisia ja alueensa yrityksiä.
 
Juhlavuoden kunniaksi ilmastokonferenssi järjestetään laivaristeilynä Helsinki - Tallinna - Helsinki. Ilmastokonferenssin ensimmäinen päivä järjestetään Kuntatalolla. Päivä Kuntatalolla päättyy n. klo 16.30, minkä jälkeen siirrytään satamaan.

Motiva on mukana tilaisuudessa näytteilleasettajana.

Ohjelma, ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Lue lisää ja ilmoittaudu 18.4. mennessä.

Tutustu tarkemmin monipuoliseen ohjelmaan.

Lisätietoa

Ilmoittautumisesta:
FCG Koulutus Oy, Koulutuskoordinaattori Ann-Marie Bützow-Heikkilä, puh. 050 301 9143, ann-marie.butzow-heikkila@fcg.fi

Ohjelmasta:
Suomen Kuntaliitto, Energiainsinööri Kalevi Luoma, puh. 09 771 2556, kalevi.luoma@kuntaliitto.fi
FCG Koulutus Oy, Koulutuspäällikkö Milla Toivonen, puh. 0400 867 703, milla.toivonen@fcg.fi

Sivua päivitetty viimeksi 30.11.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.