Tapahtumat


Säästöjä kuntiin lämpöpumppuinvestoinneilla -webinaari

Aika

23.3.2017
klo 10.00-10.30

Paikka
Skype for Business

Verkkoseminaari

Ilmoittautumiset

21.03.2017 mennessä

Lisätietoa

Seuna Sami – Motiva Oy
Sami Seuna
Asiantuntija
+358 (0) 40 846 0281
Lähetä sähköpostia

Kuvaus

säästöä lämpöpumppuinvetoinneilla  uusi

Tule Motivan webinaariin kuulemaan, miten erityisesti öljy- ja sähkölämmityskohteissa lämpöpumppuinvestoinneilla on mahdollista säästää rahaa ja vähentää päästöjä. Saat myös vinkkejä siihen, miten löytää kunnasta investoinneille soveltuvat kohteet.


Webinaarissa Motivan asiantuntija Sami Seuna kertoo, milloin lämpöpumppuinvestointi on kannattavaa, mikä niiden säästöpotentiaali on ja antaa vinkkejä onnistuneen hankintaprosessin läpivientiin.

TILAISUUDEN ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. Voit seurata tilaisuutta tämän linkin kautta:

https://meet.lync.com/motivaoy-motiva/sini.marttinen/O0UEOVOA

Kenelle

Webinaari on suunnattu kuntien kiinteistöpäälliköille, kuntapäättäjille, tilapalvelupäälliköille sekä ympäristö- ja kehityspäälliköille.


Skype For Business
Webinaari järjestetään Skype For Business -ohjelmalla. Mikäli osallistujalla ei ole kyseistä ohjelmaa asennettuna koneelle, voi seminaariin osallistua Skype For Business Web Appin avulla. Ohjelmaa ei tarvitse asentaa etukäteen. Yhteyttä on mahdollista testata ennen tilaisuutta.

Lisätietoja
Webinaarin sisältö: Sami Seuna, sami.seuna@motiva.fi, puh. 040 846 0281
Skype For Business: Sini Marttinen, sini.marttinen@motiva.fi, puh. 050 549 8798

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on päättnyt.

Sami Seuna toimii Motivassa kiinteistöjen energiankäytön asiantuntijana. Hän on perehtynyt rakennuksen lämmitykseen ja lämmitysmuotoihin sekä erityisesti lämpöpumppuihin. Samilla on myös usean vuoden kokemus maalämpöpumppujen urakoinnista.Sivua päivitetty viimeksi 1.11.2017