Elintarvike- ja ateriapalveluiden hankintakriteerit EU:ssa – GPP kriteerien päivitys


Aika: 5.4.2016
Paikka: Eurooppasali, Helsinki

Tervetuloa ja johdanto tilaisuuteen

Kirsi Viljanen,
 maa- ja metsätalousministeriö

EU:n hankintojen kriteerityö pähkinänkuoressa ja tilaisuuden tavoitteet

Isa Bergman,
Motiva Oy

Hankintalain säädännön uudistus ja reunaehdot

Marko Rossi
, Kuntaliitto

Luomuelintarvikkeet

Sari Väänänen, EkoCentria

Raaka-aineiden alkuperä ja eläinten hyvinvointi

Riitta Brandt, Valio


Kestävä kehitys ruokapalveluyrityksessä

Jiri Luoto, Fazer Food Services

Miten kestävän kehityksen tavoitteita ja kriteereitä toteutetaan kuntien ruokapalveluissa?
Merja Ahola, Sodankylän kunta


Sivua päivitetty viimeksi 9.5.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.