Valmennus vastuullisten elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden hankintaan

Aika: 5.10.2017
Paikka: Jyväskylä

Ohjelma

Päivän esitykset

Uusi hankintalaki ja julkiset elintarvikehankinnat
Veli Puttonen, Keski-Suomen Yrittäjät

Vastuulliset elintarvikehankinnat – opas ja kriteerien taustat sekä käyttö
Elina Ovaskainen, Motiva Oy

Kommenttipuheenvuoro – kuinka vastuullisuus toteutuu hankinnoissa
Paula Puikkonen, Kylän Kattaus

Yrittäjäesimerkki Järki särki Oy, Komppa-Seppälän luomutila
Ari Seppälä, Komppa-Sepälän luomutila



Sivua päivitetty viimeksi 9.5.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.