Vastuulliset julkiset elintarvikehankinnat -seminaari

Aika: 22.3.2017
Paikka: Ravintola Metropol Hietaniemi, Helsinki

Ohjelma

Päivän esitykset

Jonna Törnroos, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö 
Elintarvikehankinnat ja uusi hankintalaki (pdf) (84 KB)
Elina Ovaskainen
, Motiva Oy
Kriteerit vastuullisesti tuotetuille elintarvikkeille (pdf) (1.4 MB)
Sari Väänänen
, EkoCentria 
Käytännön ohjeita elintarvikkeiden hankintaoppaasta (pdf) (682.9 KB)
Kirsi Viljanen
, maa- ja metsätalousministeriö
Lähis-opas julkisille keittiöille (pdf) (1.5 MB)
Ilja Saralahti
, Muuramen kunta  
Ruokapalvelun esimerkki vastuullisesta hankinnasta (pdf) (97.6 KB)
Anni-Mari Syväniemi
, MTK 
Kommenttipuheenvuoro (pdf) (407.6 KB)


Sivua päivitetty viimeksi 9.5.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.