Siirry sisältöön

Kriteerit ja uudet työkalut vastuullisiin elintarvike- ja ruokapalveluhankintoihin

Aika: 21.11.2023, klo 13.00-14.45

Motiva on kuluneen vuoden aikana julkaissut uusia hankintakriteereitä muun muassa luonnon monimuotoisuuden huomiointiin elintarvikehankinnoissa. Marraskuun aikana maa- ja metsätalousministeriö julkaisee myös hankintakriteerit vastuullisuuden huomiointiin ruokapalveluhankinnoissa.

Kaikki päivitetyt hankintojen vastuullisuuskriteerit ovat helposti haettavissa ja kopioitavissa tarjouspyyntöihin uudessa Motivan ja KEINO osaamiskeskuksen kriteeripankki.fi -palvelussa. Palvelussa on myös julkaistu ravitsemuslaadun vaatimukset hankintoihin.

Tiiviissä tietoiskumaisessa webinaarissamme kuultiin esittelyt niin uusista kriteereistä kuin niiden käyttöä helpottavista työkaluista.

Esitykset:
Opas ja uudet kriteerit vastuullisten ruokapalveluhankintojen toteutukseen
erityisasiantuntija Auli Väänänen, maa- ja metsätalousministeriö

Näin Espoossa toteutetaan vastuullisia ruokapalveluhankintoja
ruokapalvelujohtaja Minna Ahola, Espoon kaupunki

Ravitsemus osana vastuullista ruokapalvelun tuottamista
asiakasvastaava Laura Rantalainen, Pohjois-Savon hyvinvointialue

Tallenne on saatavilla pyydettäessä ilmoittautumiset@motiva.fi.


Sivua päivitetty viimeksi 14.11.2024