Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat – kuinka ne tehdään hankintalakia hyödyntäen

Aika: 11.10.2017
Paikka: Hyvinkää

Tilaisuuden ohjelma

Päivän esitykset:

Tilaisuuden avaus
Anni-Mari Syväniemi, MTK ry

Ruokaketjun vaikutus aluetalouteen
Leena Viitaharju, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

Vastuulliset elintarvikehankkinnat – opas ja kriteerien taustat sekä käyttö
Elina Ovaskainen, Motiva Oy

Enemmän paikallista ja kotimaista – miten se käytännössä tapahtuu
Mia Hassinen, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut


Sivua päivitetty viimeksi 12.6.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.