Valmennus vastuullisten elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden hankintaan

Aika: 5.10.2017
Paikka: Jyväskylä

Tilaisuuden ohjelma

Päivän esitykset:

Uusi hankintalaki ja julkiset elintarvikehankinnat
Veli Puttonen, Keski-Suomen Yrittäjät

Vastuulliset elintarvikehankinnat – opas ja kriteerien taustat sekä käyttö
Elina Ovaskainen, Motiva Oy

Kommenttipuheenvuoro – kuinka vastuullisuus toteutuu hankinnoissa
Paula Puikkonen, Kylän Kattaus

Yrittäjäesimerkki Järki särki Oy, Komppa-Seppälän luomutila
Ari Seppälä, Komppa-Sepälän luomutila


Sivua päivitetty viimeksi 12.6.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.