Vastuulliset julkiset elintarvikehankinnat -seminaari

Aika: 22.3.2017
Paikka: Ravintola Metropol Hietaniemi, Helsinki

Ohjelma

Päivän esitykset

Jonna Törnroos, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö
Elintarvikehankinnat ja uusi hankintalaki (pdf) (84 KB)

Elina Ovaskainen, Motiva Oy
Kriteerit vastuullisesti tuotetuille elintarvikkeille (pdf) (1.4 MB)

Sari Väänänen, EkoCentria
Käytännön ohjeita elintarvikkeiden hankintaoppaasta (pdf) (682.9 KB)

Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö
Lähis-opas julkisille keittiöille (pdf) (1.5 MB)

Ilja Saralahti, Muuramen kunta
Ruokapalvelun esimerkki vastuullisesta hankinnasta (pdf) (97.6 KB)

Anni-Mari Syväniemi, MTK
Kommenttipuheenvuoro (pdf) (407.6 KB)


Sivua päivitetty viimeksi 11.6.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.