Tapahtumat


Näin haet energiatukea -webinaari kunnille

Aika

23.8.2018
klo 9.00–10.00

Paikka
Skype for Business

Verkkoseminaari

Lisätietoa

Saarivirta Erja – Motiva Oy
Erja Saarivirta
Johtava asiantuntija
+358 (0) 40 669 4119
Lähetä sähköpostia
Työ- ja elinkeinoministeriöllä on tälle vuodelle käytettävissä 55 miljoonan euron valtuus energiatukiin, joita voidaan myöntää erityisesti uusiin energiateknologisiin ratkaisuihin pohjautuville hankkeille. Tuen avulla edistetään uusiutuvan energian tuotantoa, energiansäästöä ja energiatehokkuutta.

Energiatehokkuussopimukseen liittyneillä on mahdollisuus hakea valtion harkinnanvaraista tukea myös tavanomaisen tekniikan energiatehokkuutta edistäviin investointeihin. Kunnat voivat saada tukea myös energiankäytön tehostamiskohteita kartoittavan Motiva-mallisen energiakatselmuksen ja uusiutuvan energian kuntakatselmuksen toteuttamiseen.

Energiatehokkuussopimuksiin liittyneille kunnille ja kuntayhtymille kiinteistöjen energiakatselmuksiin myönnettävä tuki on muita kuntia korkeampi. Tukihakemusten käsittelystä ja tuen myöntämisestä vastaa Business Finland.

Lisätietoa tuista >>

Webinaarissa esitellään energiatukien hakemista investointi- ja selvityshankkeisiin, jotka edistävät:
  • energiansäästöä tai energian tuotannon tai käytön tehostamista
  • uusiutuvan energian tuotantoa tai käyttöä

Kenelle

Webinaari on tarkoitettu kunnille ja kuntayhtymille, erityisesti energiatehokkuussopimuksessa 2017–2025 mukana oleville kunnille ja kuntayhtymille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 21.8. mennessä TÄSTÄ.

Webinaari on maksuton.


Sivua päivitetty viimeksi 30.11.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.