Tapahtumat


Lähtölaukaustilaisuus: Koneurakoinnin ja työkoneiden päästöt kuriin hankintojen Green Deal -sopimuksella

Aika

4.9.2018
klo 12.00-15.00

Paikka
Motiva Oy
Pohjoinen Rautatiekatu 25
00101 HELSINKI
HELSINKI

Lisätietoa

Ojala Elina – Motiva Oy
Elina Ojala
Asiantuntija
+358 (0) 40 847 8239
Lähetä sähköpostia
Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen osaamiskeskus KEINO etsii vähäpäästöisistä urakointi- ja työkonehankinnoista kiinnostuneita hankintayksiköitä kokeilemaan hankintoihin kohdistettua sopimusmallia. Kyseinen Green Deal -sopimusmalli on vapaaehtoinen, hankintoihin kohdistettu sopimus, jonka hankintayksikkö solmii valtion osapuolen kanssa. Green Deal -sopimuksessa asetetaan valitulle hankinnan kohteelle kunnianhimoiset, kestävää kehitystä ja innovaatioita tukevat tavoitteet.

Järjestämme asiasta kiinnostuneille infotilaisuuden 4.9, jossa tarjoamme mahdollisuuden aloittaa yhteistyö valtion ja muiden hankkijoiden kanssa.

Aika ja paikka

Tiistai 4.9.2018 klo 12.00-15.00, Motiva Pohjoinen Rautatiekatu 25, Helsinki. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä Skype for Business -ohjelmalla.

Mitä

Mahdollisuus saattaa koneurakoinnin ja hankittavien työkoneiden päästöt matalammalle tasolle yhteistyössä valtion ja muiden hankkijoiden kanssa. Asiantuntijatukea KEINO-osaamiskeskukselta.

Kenelle

Julkisen sektorin hankintayksiköille, jotka haluavat olla toimialan eturintamassa tuomassa puhtaampia ratkaisuja työkoneisiin ja urakointiin. Tilaisuuteen tuleminen ei edellytä sitoutumista Green Dealiin. Voit välittää kutsun eteenpäin kollegallesi.

Tavoite

Määrittää tarve ja yhteinen ymmärrys vähäpäästöisten työkoneiden ja urakoiden Green Dealille, käydä läpi prosessi ja aikataulu.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 28.8.2018 >>

Lisätietoja:

Motiva Oy
Elina Ojala, elina.ojala@motiva.fi

Motiva Oy
Taneli Varis, taneli.varis@motiva.fi

Green Deal on Suomessa uusi malli, jota pilotoidaan nyt ensimmäistä kertaa. Sopimusmallia on kehitetty yhteistyössä hankintayksiköiden ja ministeriöiden kanssa. Lue lisää Green Deal -sopimuksesta infopaketista >>


Sivua päivitetty viimeksi 8.8.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.