Tiedotteet 2014


21.5.2014 15.00

Rakenna, remontoi ja sisusta ympäristöystävällisesti – inspiroidu uudesta nettisivustosta

Kodin rakentamisessa, remontoinnissa ja sisustamisessa voi monin tavoin tehdä ympäristöystävällisiä ratkaisuja – laadusta ja ulkonäöstä tinkimättä. Joutsenmerkki on avannut uuden nettisivuston, josta löytyy tuhtia asiaa ja monipuolisia ideoita.

Rakentaminen-osiossa kerrotaan muun muassa siitä, miten ekorakentaminen etenee Suomessa, mitä ovat Joutsenmerkityt talot ja miten rakentaa energiatehokkaasti.

Remontoiminen-osiossa on tarjolla tietoa muun muassa ympäristöystävällisistä maaleista, lattioista ja terassilaudoista. Sieltä löytyy myös tietoa kemikaaleista.

Sisustaminen-osiosta selviää, miten syntyy ekologinen sisustus, millainen huonekalu on ympäristölle hyvä ja millainen on nykyaikainen ja energiatehokas led-valaistus.

Oivaltavat ideat -osio jakaa vinkkejä esimerkiksi tv-tason ja parvekesohvan helposta rakentamisesta sekä kankaan tekemisestä lehtien sivuista. Tarjolla on myös oivia vinkkejä tilan käyttöön.

Uudella sivustolla panostetaan tiedon lisäksi visuaalisuuteen. Sisältöä tuottaa monipuolinen joukko asiantuntijoita. Mukana on muun muassa Joutsenmerkin ekoasumishaasteeseen osallistuneita suunnittelijoita ja bloggareita.
Joutsenmerkki koti 490p

Lisätiedot:

Motiva Services Oy
Minna Kinnari
puh. 0424 281 418
minna.kinnari@ecolabel.fi


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.