Tiedotteet 2015


10.4.2015 9.00

Tiedätkö kuinka hoitaa ja huoltaa omaa kotiasi vai kaipaatko lisää tietoa, taitoa tai tukea?

Motiva on käynnistänyt kyselyn omakotitalojen sekä rivi- ja kerrostaloasuntojen asukkaille ja omistajille. Tavoitteena on selvittää kuinka hyvin rakennusten huoltoa ja ylläpitoa koskevat asiat tunnetaan.

Rakennuksen huolto ja ylläpito on tärkeää – siitä ovat yhtä mieltä niin alan ammattilaiset kuin rakennusten omistajat, käyttäjät ja asukkaat. Se, kuinka hyvin rakennusten huoltoa ja ylläpitoa koskevat asiat tunnetaan, on eri asia.

Asukkaille ja omistajille suunnatun kyselyn tavoitteena on selvittää miten hyvin omakotitalojen sekä rivi- ja kerrostalojen huoltoon ja ylläpitoon liittyvät toimet tunnetaan, ja tarvitsevatko asukkaat ja omistajat tietoa, tukea tai taitoja talonsa ylläpitoon.

Kyselyssä kerättyjä tietoja käytetään apuna talojen asukkaille ja omistajille suunnatun neuvonnan ja viestinnän kehittämisessä.

Kyselymme on auki 20.4.2015 asti. Jokainen vastaus on tärkeä, joten ota osaa ja vaikuta!

Linkki kyselyyn >>

Kiitämme jo etukäteen kaikkia vastaajia. Kyselyyn vastaajat voivat osallistua myös palkintojen arvontaan – arvomme vastaajien kesken leffalippupaketteja.

Motiva toteuttaa kyselyn osana ympäristöministeriön toimeksiantoa.

Lisätietoja:

asiantuntija Kirsi-Maaria Forssell, Motiva Oy,
puh. 09 6122 5026, kirsi-maaria.forssell@motiva.fi


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.