Muut tiedotteet 2014


10.12.2014 11.00

Huoltovarmuuskeskus: Selvitä varautumisesi sähkökatkoihin OmavaraX-testillä

Suomea lähestyvät syysmyrskyt uhkaavat taas aiheuttaa katkoksia sähkönjakeluun. Huoltovarmuuskeskuksen OmavaraX -testillä voit selvittää, kuinka hyvin olet varautunut, jos kotona tai mökillä sähköt katkeavat pidemmäksi aikaa.

Samalla saat neuvoja, mitä voisit tehdä etukäteen, omatoimisesti varautumalla, tuollaisesta – ja muutamasta muusta samankaltaisesta – pulmatilanteesta selviämiseksi.

Nyky-yhteiskunta on erittäin riippuvainen erityisesti sähkön ja tietoliikenteen toimivuudesta. Näissä esiintyvät häiriöt saattavat heijastua moniin arkipäivän toimintoihin ja palveluihin. Nyt kannattaa testata tilanteesi ja saada hyviä vinkkejä vastaisen varalle muun muassa sähkön, lämmön, tiedonsaannin, kulkemisen ja terveyden osalta.

Testiin pääsee verkkosivujemme etusivulta www.huoltovarmuus.fi
tai suoraan osoitteella OmavaraX-peliHuoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta.

Huoltovarmuuskeskuksen tehtävänä on yhteistyössä muiden viranomaisten ja elinkeinoelämän kanssa varmistaa, että yhteiskunnalle kriittisimmät järjestelmät toimivat kaikissa tilanteissa.Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.