Muut tiedotteet 2016


27.9.2016 9.00

Kuluttajatutkimuskeskus: Asiantuntijakysely – Toivottavat ja kestävät tulevaisuudet Horisontti 2020 -ohjelmalle

Kerro, millaista tulevaisuutta toivot! Haluatko, että huomiota kiinnitetään terveyteen, talouteen vai kenties koulutukseen – ja millä tavalla? Eurooppalaisessa Cimulact-hankkeessa osallistetaan 30 Euroopan maan kansalaisia ja asiantuntijoita kehittämään toivottavia ja kestäviä tulevaisuuksia tarkoituksena suunnata Euroopan unionin Horisontti 2020 -ohjelmaa.

Kyselyssä voit valita kaksi aihepiiriä, jossa molempien kohdalla arvioidaan neljä mahdollista polkua. Kyselyyn vastaamiseen menee 15-20 minuuttia ja sen voi suorittaa suomeksi tai ruotsiksi. Kyselyn alussa pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoite, johon lähetetään vastauslinkki.
 
Kyselyn perusteella tehdään johtopäätöksiä siitä, millaisia tulevaisuuksia Euroopassa ja Suomessa toivotaan ja välitetään sanoma Euroopan unionin Horisontti 2020 -ohjelman suuntaamiseen.

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn osoitteessa: http://consultation.cimulact.eu

Helsingin yliopistolla toimiva Kuluttajatutkimuskeskus vastaa kyselystä Suomen osalta. Cimulact-hankkeen verkkosivuilla voit tutustua tarkemmin hankkeen tavoitteisiin ja muun muassa eri Euroopan maiden kuluttajien kehittämiin tulevaisuusvisioihin.

http://cimulact.eu

Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.