Muut tiedotteet 2018


7.3.2018 13.00

Lisää resursseja energia- ja ilmastoasioiden alueelliseen neuvontaan ja opastukseen

Energiavirasto suuntaa kokeiluluonteisesti lisäresursseja alueellisen energia- ja ilmastotyön vauhdittamiseen. Alueellista neuvonta- ja opastustyötä kansalaisten, pk-yritysten, ja kuntien energiatehokkuustoimien ja uusiutuvan energian käytön edistämiseksi vauhditetaan aluksi yhdeksän maakunnan alueella.

Maakunnat, joissa noin vuoden kestävät kokeiluhankkeet toteutetaan ovat Varsinais-Suomi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Lappi.
 
Alueellisen neuvonta- ja opastustyön lisäresurssit kohdistuvat erityisesti kuluttajien energianeuvontaan, energiatehokkuussopimuksiin ja energiakatselmuksiin. Toiminta tulee myös tukeutumaan Motivassa tehtävään energia- ja ilmastotoimien kehittämistyöhön.
 
Kokeiluvaiheesta saatujen tulosten perusteella tehdään suunnitelmat seuraaville vuosille. Tavoitteena on laajentaa neuvonta- ja opastustyö kattamaan koko Suomi.
 
Lisätiedot:
Energiavirasto
yli-insinööri Pia Outinen
puh. 029 5050 087

Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 7.3.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.