Motivan uutiset 2015


1.9.2015 16.00

Energiansäästöviikko goes #someton

Tänä vuonna Energiansäästöviikko haastaa kaikki suomalaiset #someton-kampanjaan viikolla 41. Miltä tuntuisi olla viikko kokonaan ilman some-uutisvirtaa? Pystyisitkö sinä siihen? Entä teinisi? Jos totaalikieltäytyminen hirvittää, kokeile edes rajoittaa somen käyttöä minimiin.

Tee lupaus osoitteessa: energiansäästöviikko.fi/osallistu/someton

#someton-kampanjan oma sivu kannustaa tekemään ja jakamaan lupauksen – omassa somessa tietenkin. Vielä on aikaa valmistautua some-paastoon ja haastaa myös työkaverit, ystävät, päättäjät ja sukulaiset mukaan.

Sitä ennen ehdit katsoa kuinka Energiansäästöviikon asiantuntija Erkki Wähä-Virtanen aloittaa somettoman Motivassa.

Tiesitkö, että jos jokaisessa Suomen kodissa verkkopäätelaitteesta (tutummin modeemi) suljettaisiin virta kahdeksaksi tunniksi vuorokaudessa, kertyisi vuositasolla säästöä 1 800 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosikulutuksen verran.

Hupsista! Aikamoisen paljon, vai kuinka? Tuon lisäksi aiomme kertoa lisää vinkkejä, joilla jokainen voi lähteä keventämään klikkailun ja surffailun energiankulutusta.

Seuraa Energiansäästöviikon sivuja ja tilaa uutiskirje!


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.