Motivan uutiset 2016


24.11.2016 Motiva hakee kumppaneita energiatehokkaan ja älykkään valaistuksen edistämiseen

Valaistuksen tehostamisessa on huomattava säästöpotentiaali yrityksille, kunnille ja muille sisä- ja ulkovalaistusta omistaville tahoille. Parhaimmillaan investoinneilla voidaan saavuttaa jopa satojen tuhansien eurojen vuosisäästöt ja samalla parantaa valaistuksen laatua tai saada muita hyötyjä uusien älykkäiden valaistusratkaisujen avulla.

Lue lisää


21.11.2016 Viisi vinkkiä jouluvalaistukseen

Nyt on aika virittää hyvää valoa kotiin. Uudet led-valosarjat ovat kestäviä ja energiatehokkaita.

Lue lisää

 

17.11.2016 Työpaikkojen liikkumisen ohjauksen rahoitushaku vuodelle 2017

Työpaikkojen liikkumisen ohjauksen tarkoituksena on työntekijöiden kulkutapavalintoihin vaikuttaminen kestävien kulkumuotojen käyttöön kannustamalla ja ohjaamalla. Liikennevirasto, Sitra, Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi ja Kunnossa kaiken ikää -ohjelma avaavat vuodelle 2017 rahoitushaun työpaikkojen liikkumisen ohjauksen T&K-luonteisiin projekteihin.

Lue lisää


2.11.2016 Liikkumisen ohjauksen valtionavustusten haku vuodelle 2017 on alkanut

Avustusta voivat saada kunnat, kuntayhtymät ja muut yleishyödylliset yhteisöt. Näitä voivat olla esimerkiksi erilaiset liikkumisen ohjausta järjestävät verkostot, säätiöt ja yhdistykset.

Lue lisää


27.10.2016 Nyt haetaan viisaan työmatkaliikkumisen edelläkulkijoita

Onko työpaikallanne etätyö ja etäneuvottelut arkipäivää? Löytyykö teiltä lainattavia matkakortteja tai pyöriä työmatkoja varten? Tarjoatteko taloudellisen ajotavan koulutusta?

Lue lisää


14.10.2016 TEM jakoi EnergiaTsemppari-kunniakirjat Elväkselle ja Väisäselle

Energiaviraston ryhmäpäällikkö Heikki Väisänen ja Motivan asiantuntija Saara Elväs palkittiin perjantaina 14.10.2016 EnergiaTsemppari-kunniakirjoilla. Elinkeinoministeri Olli Rehnin allekirjoittamat diplomit luovutettiin energiatehokkuussopimusten allekirjoitustilaisuudessa Säätytalossa, ja ne jakoi maa- ja metsätalousministeri Kimmo Tiilikainen.

Lue lisää


7.10.2016 Motivan toimitusjohtaja on vaihtunut

Motiva Oy:n toimitusjohtaja Jouko Kinnunen on jättänyt tehtävänsä 3.10.2016 alkaen. Virkaatekevänä toimitusjohtajana toimii Hille Hyytiä uuden toimitusjohtajan nimittämiseen saakka.

Lue lisää


5.10.2016 Hei, kaikki toimii -kiertueella opitaan kestävästä kulutuksesta

Tokaluokkalaisten energiansäästöviikkoa vietetään tänä vuonna jo 20:tta kertaa ensi maanantaina 10.10. alkavalla viikolla. Sen kunniaksi Motiva ja Joutsenmerkki jalkautuvat yhteistyökumppaneineen viiteen alakouluun vetämään Hei, kaikki toimii -energiapäivää.

Lue lisää


5.10.2016 Valtakunnallinen energiansäästöviikko – Näissä kouluissa poljetaan pian omaa sähköä

Energiansäästöviikolla kahdeksassa koulussa rakennetaan oma sähköä tuottava kuntopyörä, jolla voi ladata erilaisia pienlaitteita ja polkaista discopallon värivalot loistamaan. Tempaus on osa Motivan valtakunnallista Energiansäästöviikkoa, jota vietetään 10.-16.10.2016. Yksi rakennussarja arvotaan säästöviikon päätteeksi osallistuvien koulujen kesken.

Lue lisää


23.9.2016 Maailman ensimmäinen kiertotalouden tiekartta julkistettu

Kierrolla kärkeen − Suomen tiekartta kiertotalouteen 2016-2025 näyttää askeleet kestävään menestykseen. Motiva oli mukana 48 hengen ydintiimissä laatimassa tiekarttaa.

Lue lisää


Seuraavat


Sivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.