Motivan uutiset 2016


27.10.2016 8.00

Nyt haetaan viisaan työmatkaliikkumisen edelläkulkijoita

Onko työpaikallanne etätyö ja etäneuvottelut arkipäivää? Löytyykö teiltä lainattavia matkakortteja tai pyöriä työmatkoja varten? Tarjoatteko taloudellisen ajotavan koulutusta?

AP_pyöräilijät pieni
Kuva. Arkkitehtipalvelu Oy on yksi kestävän liikkumisen edelläkulkija-työpaikoista.
Jos jokin näistä toteutuu onnittelut, kuulutte viisaan työmatkaliikkumisen edelläkulkijoiden joukkoon. Nämä edelläkulkija-työpaikat pääsevät nauttimaan kestävän työmatkaliikkumisen monista hyödyistä, kuten työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin parantumisesta, vastuullisesta toiminnasta ja kustannussäästöistä. Edellä mainittujen lisäksi ansaitsette kiitosta ja positiivista näkyvyyttä.

Osoitteessa www.viisastyomatka.fi voi tutustua edelläkulkija-työpaikkojen tarinoihin. Viisaan työmatkaliikkumisen edelläkulkija -testin avulla voi selvittää kuuluuko oma työyhteisö tähän joukkoon. Kertomalla oman työpaikan edelläkulkija-tarinan, voi työyhteisö voittaa sparrausta etumatkaan.

www.viisastyomatka.fi

EdelläkulkijatestiTyöpaikkojen viisaan liikkumisen edistämiseksi tehtävää työtä koordinoi Motiva Oy Liikenneviraston toimeksiannosta.
kulje-viisaasti-logot-20160810-01

Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.