Motivan uutiset 2016


14.10.2016 15.00

TEM jakoi EnergiaTsemppari-kunniakirjat Elväkselle ja Väisäselle

Energiaviraston ryhmäpäällikkö Heikki Väisänen ja Motivan asiantuntija Saara Elväs palkittiin perjantaina 14.10.2016 EnergiaTsemppari-kunniakirjoilla. Elinkeinoministeri Olli Rehnin allekirjoittamat diplomit luovutettiin energiatehokkuussopimusten allekirjoitustilaisuudessa Säätytalossa, ja ne jakoi maa- ja metsätalousministeri Kimmo Tiilikainen.

Tsempparipalkinto on tunnustus energiatehokkuussopimusten seurantaan ja raportointiin sekä niiden kehittämiseen liittyvästä ansiokkaasta työstä. Saara Elväs myös kouluttaa energiatehokkuussopimusten yhdyshenkilöitä seurantaan ja raportointiin liittyvissä asioissa.

– Olen yllättynyt huomionosoituksesta, mutta myös kovin otettu. On hienoa tulla luetuksi samaan seuraan muiden EnergiaTsemppareiden kanssa, Saara tiivisti iltapäivällä tunnelmat.

Kunniakirjojen jakaminen Heikki Väisäselle ja Saara Elväkselle jatkoi työ- ja elinkeinoministeriön 1990-luvun loppupuolella aloittamaa perinnettä. Motivalaisista on jo aiemmin palkittu Ulla Suomi ja Päivi Laitila.

Onnea uusille EnergiaTsemppareille!

Energiatsempparit
Kuva. EnergiaTsemppareita vuosien varrelta: Ulla Soitinaho (vas.) Helsingin kaupungilta, tuoreet tsempparit Saara Elväs ja Heikki Väisänen, Ulla Suomi ja Päivi Laitila.


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.