Motivan uutiset 2017


1.6.2017 8.00

Kuukauden edelläkulkija: Teosto kannustaa kestävään ja hyvinvointia parantavaan työmatkaliikkumiseen

Teostolaiset ovat hyvin innokkaita pyöräilijöitä. Tämä näkyy muun muassa siinä, että järjestöllä on ollut useampana vuonna innokas pyöräilyjoukkue Kilometrikisassa. Kilometrikisa on leikkimielinen pyöräilytempaus, jonka päätarkoitus on innostaa ihmisiä pyöräilemään sekä nostattaa yhteishenkeä työpaikoilla ja muissa yhteisöissä.

Teosto on musiikintekijöiden etujärjestö jonka 80 henkilön toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Järjestön toimipisteen sijainti on mahdollisuus joukkoliikenteen käyttäjille sekä pyöräilijöille. Autoilijoille sijainti on haasteellinen, koska pysäköintipaikkojen määrä on rajallinen. Tämä kannustaa osaltaan työntekijöitä jättämään auto kotiin ja liikkumaan työmatkat kestävästi. Pyöräily on myös tehty työmatkaliikkujille houkuttelevammaksi parantamalla pyöräpysäköintiä sekä tarjoamalla hyvät vaatteiden vaihto- ja sosiaalitilat.

Työmatkaliikkumista ja työasiamatkoja on vähennetty etätyömahdollisuudella sekä asianmukaisilla videoneuvotteluvälineillä. Myös liukuva työaika mahdollistaa päivän aikataulutuksen niin, ettei tarvitse olla liikkeellä pahimpaan ruuhka-aikaan. Teosto on ottanut työmatkaliikkumisen osaksi Green Office -ympäristöjärjestelmää.


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.