Motivan uutiset 2017


18.8.2017 13.00

Kuukauden edelläkulkija – Työmatkapyöräilystä vireyttä päivään

Työmatkapyöräily on keskeinen työmatkaliikkumisen muoto Turun kaupungin Lääkinnällisen kuntoutuksen työntekijöille. Innoikkaita pyöräilijöitä on paljon ja yksiköllä on vuosittain joukkue valtakunnallisessa Kilometrikisassa sekä Pyörällä töihin -kilpailussa.

Pyöräily on hyväksi havaittu liikkumismuoto, jolla saadaan sekä vireyttä päivään että huomattavia terveydellisiä hyötyjä.

Myös joukkoliikenteen käyttöön kannustetaan. Työntekijöillä on mahdollisuus käyttää yhteisbussikorttia työhön liittyvillä matkoilla. Se on helppo tapa saada lisättyä joukkoliikenteen käyttöä työpäivän aikana. Asianmukaiset videoneuvotteluvälineet mahdollistavat työasiamatkojen määrän vähentämisen.

Turun kaupungin Lääkinnällinen kuntoutus on osa kaupungin terveyspalveluita. Se työllistää noin 150 terveyden ammattilaista. Kestävä työmatkaliikkuminen on osa organisaation ympäristösuunnitelmaa ja työkykyä edistävä liikkuminen huomioidaan myös lääkinnällisen kuntoutuksen vuosittaisessa työhyvinvointisuunnitelmassa.


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 18.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.