Motivan uutiset 2017


5.4.2017 9.00

Kysely ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioon ottamisesta julkisissa hankinnoissa

Motiva kartoittaa Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin toimeksiannosta julkisen sektorin hankintayksiköiden kokemuksia ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioon ottamisesta hankinnoissa.

Ajoneuvojen hankintoja koskeva laki (1509/2011) velvoittaa huomioimaan edellä mainitut vaikutukset julkisen sektorin henkilökuljetusten, ajoneuvohankintojen ja joukkoliikennepalveluiden kilpailutuksissa.

Motiva on aiemmin laatinut lain soveltamiseen kolme ohjetta. Tällä kyselyllä kartoitamme käyttökokemuksia ja kehitystarpeita, joiden pohjalta ohjeistusta voidaan kehittää ja neuvontaa kohdentaa hankintayksiköiden toivomaan suuntaan.

Kysely on suunnattu sekä päätoimisesti että muun työn ohessa kuljetus- ja ajoneuvohankintoja tekeville toimijoille. Kyselyyn vastaamisessa menee noin 10-15 minuuttia. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään vain edellä mainittuun käyttötarkoitukseen.

Vastausaikaa on 21.4. asti.

Linkki kyselyyn:
Kysely ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioon ottamisesta julkisissa hankinnoissa

Kiitos yhteistyöstä!

Lisätietoja kyselystä:

Motiva Oy
asiantuntija Elina Ojala
puh. 040 847 8239, elina.ojala@motiva.fi


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.