Motivan uutiset 2017


16.10.2017 10.00

Kysely tuotelähtöisen ympäristöjohtamisen osaamisverkoston vahvistamisesta ja kehittämisestä

Tällä kyselyllä Motiva selvittää tuotelähtöiseen ympäristöjohtamiseen liittyviä ajankohtaisia haasteita ja osaamistarpeita sekä toimijoiden toiveita osaamisverkoston käytännön toiminnan kehittämiseksi.

Vastaamalla kyselyyn vaikutat siihen, että TUORE-osaamisverkoston toiminta tulevaisuudessa vastaa parhaalla mahdollisella tavalla organisaationne tarpeisiin, esimerkiksi:

  • tarjoamalla tietoa ja osaamista haasteisiin,
  • aktivoimalla mukaan vuoropuheluun tärkeitä toimijoita ja tahoja, ja
  • järjestämällä erilaista toimintaa ja vuoropuhelua.

Vastaa kyselyyn >>

Yhteystietonsa täyttäville lähetetään kooste kyselyn vastauksista. Koosteessa vastaajia ei yksilöidä tai voida yhdistää vastauksiin. Vastaathan kyselyyn viimeistään tiistaina 31.10.

Tuotelähtöisellä ympäristöjohtamisella tarkoitetaan tuotteiden ja palveluiden elinkaaristen ympäristövaikutusten ja resurssitehokkuuden hallintaa. Tuotelähtöisen ympäristöjohtamisen osa-alueita ovat ympäristönäkökohdat huomioon ottava tuotesuunnittelu, tuotteiden ympäristönäkökohtien ja resurssitehokkuuden mittaaminen ja todentaminen sekä viestintäkeinot. Aiheeseen liittyy keskeisesti myös tuotteiden ympäristöominaisuuksiin ja resurssitehokkuuteen liittyvä ohjaus ja sääntely.


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 16.10.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.