Motivan uutiset 2017


4.10.2017 9.00

Nimityksiä Motivassa

DI Tiia Merenheimo aloitti 25.09.2017 Motivan Materiaalitehokkuusyksikössä nuorempana asiantuntijana, ja tradenomi Annika Niemi 4.9.2017 projektiassistenttina myös Materiaalitehokkuusyksikössä.

Tiia MerenheimoTiia Merenheimo on valmistunut biotuotetekniikan koulutusohjelmasta diplomi-insinööriksi pääaineenaan ympäristöasioiden hallinta. Hänen työtehtävänsä liittyvät pääasiassa materiaalitehokkuushankkeisiin.

Motiva oli Tiialle tuttu jo aiempien työpaikkojen kautta, ja nyt haussa ollut tehtävä tuntui heti omalta. Erityisesti Tiiaa kiinnostaa eri toimialojen välinen yhteistyö kiertotalouden edistämisessä.

Vapaa-ajalla tärkeitä harrastuksia ovat partio ja luonnossa liikkuminen. Tiia innostuu myös uusien juttujen kokeilemisesta ja itsensä haastamisesta – oli se sitten omien rajojen testaamista varusmiespalveluksessa, heittäytymistä improkurssille tai vaikka osallistuminen triatlonille.

Annika Niemi – Motiva OyAnnika on opiskellut tapahtumamarkkinointia ja liiketaloutta Laurea-ammattikorkeakoulussa. Hänen tehtäväkuvaansa kuuluvat erilaiset projektiassistentin tehtävät ja tapahtumajärjestelyt.

Annika palaa Motivaan yhden muualla vietetyn vuoden jälkeen. Hänen vapaa-aikaansa kuuluu matkustaminen. Myös koirat ovat tärkeitä, ja Annika on ollut jo pariin otteeseen Thaimaassa kodittomien koirien tarhassa koirien hoitajana.


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 4.10.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.