Motivan uutiset 2018


20.8.2018 13.00

CIVINET Finland -verkosto kestävämmän ja paremman kaupunkiliikenteen asialla

CIVINET Finland on suomalaisten kaupunkien ja kuntien yhteistyöverkosto, jonka toiminta linkittyy CIVITAS-ohjelmaan. CIVITAS on Euroopan unionin vuonna 2002 käynnistämä ohjelma, jossa tähdätään kestävämpään ja parempaan kaupunkiliikenteeseen. Kansallisia CIVINET-verkostoja on tällä hetkellä 13 ympäri Eurooppaa.

Ensimmäisessä vaiheessa kutsumme verkoston jäseniksi suomalaisia kuntia ja kaupunkeja. Myöhemmin verkoston toimintaan voi liittyä mahdollisesti myös muita tahoja.

CIVINET-verkoston kunta- ja kaupunkijäsenyys on ilmainen. Jäsenet saavat ajankohtaista tietoa CIVITAS-ohjelman teemoista ja tapahtumista. Lisäksi verkosto toimii linkkinä eurooppalaisiin kestävän liikkumisen rahoituksiin.

CIVINET Finland järjestää paikallisia tapahtumia, kuten webinaareja ja vuonna 2019 vierailun Turkuun, jossa tutustutaan kaupungin CIVITAS ECCENTRIC -hankkeeseen. Hankkeessa kehitetään sähköistä liikennettä, autojen ja pyörien yhteiskäyttöä sekä liikkuminen palveluna -mallia (Mobility as a Service, MaaS).

Järjestämme CIVINET Finland -verkostosta kiinnostuneille kaksi infotilaisuutta, jossa kerromme lisää CIVITAS-hankkeesta ja paikallisesta verkostosta.

Ensimmäinen infotilaisuus järjestetään verkkotilaisuutena 5.9.2018 klo 9.00-10.30* (Paikkana: Skype for Business) ja toinen ECOMM- ja Velo-City -jälkiseminaariin yhteydessä 11.10.2018, klo 15.30-16.30*.

Ilmoittaudu tilaisuuksiin oheisen linkin kautta:
www.lyyti.fi/reg/CIVINET_FINLAND_1916

*Kellonaikoihin saattaa tulla muutoksia.

Lisätietoja verkostosta ja sen toiminnasta:
Motiva Oy
asiantuntija Helena Suomela
helena.suomela@motiva.fi, puh.  09 6122 5033
www.civitas.euPalaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 21.8.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.