Motivan uutiset 2018


6.9.2018 15.00

Euroopan liikkujan viikko 16.–22.9. – Miksaa ja Mene!

Euroopan Liikkujan viikolla syyskuussa kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja. Esillä ovat kaikki viisaan liikkumisen muodot, kuten kävely, pyöräily, joukkoliikenne ja fiksumpi autoilu. Viikon päättää maailmanlaajuinen Auton vapaapäivä 22.9.

Vuoden 2018 teema on eri kulkumuotojen yhdistäminen. Viikon slogan onkin ”Miksaa ja Mene!”. Teema haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja.

Paljon tapahtumia ja muuta hauskaa

Liikkujan viikolla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia aina toritempauksista pyöräilyaamiaisiin ja joukkoliikennelippukampanjoihin. Liikkujan viikon koko tapahtumatarjonta on osoitteessa www.liikkujanviikko.fi. Tapahtumia järjestävät kunnat, kaupungit, järjestöt, koulut ja kaikki muut innokkaat tahot.

Jos sinä haluat järjestää viikolla tapahtuman, niin myös se on mahdollista. Käy lataamassa valmiit materiaalit kampanjan verkkosivuilta ja ilmoita samalla tapahtumasi tapahtumakalenteriin.

Liikkujan viikon löydät myös Facebookista @liikkujanviikko. Seuraa myös hastageja #liikkujanviikko #autonvapaapäivä ja #mobilityweek.

www.liikkujanviikko.fi

Lisätietoja:
Motiva Oy
viestintäkoordinaattori Sini Marttinen
sini.marttinen@motiva.fi, puh. 050 549 8798

Motiva Oy
asiantuntija Helena Suomela
helena.suomela@motiva.fi, puh. 040 724 6437


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 6.9.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.