Motivan uutiset 2018


18.12.2018 9.00

Motiva hakee sisällöntuottajaa/tiedottajaa ja kestävän rakentamisen asiantuntijaa

Sisällöntuottaja/tiedottaja

Oletko ripeä ja luova kirjoittaja, joka saa asiantuntijatekstit kääntymään herkullisiksi tarinoiksi? Onko sisältömarkkinointi hallussasi ja somessa uit kuin kala vedessä? Vaikuttava viestintä on intohimosi? Tiedätkö miksi IPCC-raportista pöhistiin? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, pistäpä tarinasi tulemaan meille, sillä haemme nyt viestintätiimimme sisällöntuottajaa/tiedottajaa kahden vuoden määräajaksi.

Tehtävänäsi on sisällöntuotanto eri aihe-alueilta ja monipuolisesti eri kanaviin. Olet osa 11 hengen monipuolista tiimiämme. Sisällöntuotannon lisäksi osallistut hankkeiden viestinnän toteutukseen. Etsimme draivilla varustettua ja oma-aloitteista viestinnän osaajaa, jolla on rohkeutta kehittää uusia viestintäratkaisuja sekä rikastaa sisältöjämme. Suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito on luonnollisesti perusedellytys ja sujuvasta englanninkielestä ropisee lisäpisteitä. Ruotsinkielen taidosta vielä yksi plusmerkki.

Hakuaika päättyi 8.1.2019.


Kestävän rakentamisen asiantuntija

Etsimme nyt näkemyksellistä ja toimeen tarttuvaa kestävän rakentamisen asiantuntijaa joukkoomme Helsingin Kamppiin. Työskentelemme projekteissa ja vastuullasi tulee olemaan kestävään rakentamiseen liittyvien hankkeiden myynti ja toteutus yhteistyössä Motivan muiden asiantuntijoiden kanssa. Rooli on monipuolinen ja tarjoaa pätevälle kestävän rakentamisen asiantuntijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä työskentelemään monenlaisissa hankkeissa ja verkostoissa.

Odotamme sinulta proaktiivisuutta, kykyä katsoa eteenpäin ja aitoa tekemisen meininkiä.

Toiminnassamme keskeisessä roolissa ovat erilaiset kansallisia strategioita tukevat hankkeet ja monet niin sanotut yhteishankkeet, joita toteutamme yhdessä eri toimijoiden kanssa kiinteistöalalla, kunnissa ja teollisuudessa.

Hakuaika päättyy 15.1.2019.

Lue lisää ja jätä hakemus:
Asiantuntija (kestävä rakentaminen)


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 9.1.2019

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.