Motivan uutiset 2018


16.8.2018 9.00

Riikka Holopainen Ympäristömerkintä Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi

Tekniikan tohtori Riikka Holopainen aloitti Ympäristömerkintä Suomen toimitusjohtajana maanantaina 13.8.2018. Uudessa työssään hän haluaa tuoda selkeästi esille Joutsenmerkin ja EU-ympäristömerkin monet hyödyt niin kuluttajille, yrityksille kuin kaupungeille.

Riikka Holopainen– Ympäristömerkit takaavat pienemmän ympäristökuormituksen ohella myös sen, että tuote täyttää sille asetetut laadulliset kriteerit, Holopainen sanoo.

Holopainen siirtyi Ympäristömerkintään VTT:ltä, jossa hän työskenteli tutkimustiimin päällikkönä sekä älykkäiden ja energiatehokkaiden rakennusten tutkimushankkeiden vetäjänä.

– Tarve luotettaville ympäristömerkeille on kasvamassa kuluttajien ympäristötietoisuuden lisääntyessä ja kaupunkien hiilineutraalitavoitteiden myötä. Kuluttajilla ja julkisilla hankinnoilla onkin keskeinen rooli ympäristömerkittyjen tuotteiden ja palveluiden kysynnän kasvattamisessa.

– Kahden teini-ikäisen äitinä koen itse ympäristömerkit tärkeänä keinona vähentää päästöjä ja hidastaa ilmaston lämpenemistä. Mielenkiintoisen työn vastapainona vapaa-aikani kuluu perheen parissa sekä pelaamalla koripalloa ToPoLa Mamit -joukkueessa.


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 24.9.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.