Motivan uutiset 2018


5.4.2018 12.00

Sähköautojen lataus- ja markkinatilannekysely

Tervetuloa vastaamaan sähköautojen kotilatausta ja markkinatilannetta kartoittavaan kyselyyn! Kysely on osa Valtioneuvoston kanslian tilaamaa tutkimushanketta "Sähkö- ja kaasuautojen kustannustehokkaat edistämistoimet", ja sen toteuttaa VTT yhdessä Motivan ja Kiinteistöliiton kanssa. Kysely on osittain yhteneväinen Kiinteistöliiton tämän kevään korjausrakennebarometrin kanssa.

Linkki kyselyyn: Sähköautojen lataus- ja markkinatilannekysely

Kyselystä kerättävää tietoa käytetään muun muassa sähköautoilun ja latausinfrastruktuurin edistämiseen tähtäävien tukitoimien tarkentamiseen. Yhtenä esimerkkinä on syksyllä tulossa oleva ARA:n tuki kiinteistöjen sähköjärjestelmien vaatimille muutoksille.
 
Kyselyyn voi vastata, vaikka ei omistaisi sähköautoa tai harkitsisi sen hankkimista. Kyselyssä ei ole pakollisia kysymyksiä, eli vastata voi haluamiinsa osioihin, ja jättää vastaamatta sellaisiin kysymyksiin, mihin ei halua tai osaa vastata. Toki mahdollisimman kattavat vastaukset auttavat parhaiten kartoittamaan tilannetta.
 
Tähän ketjuun voi kommentoida tätä kyselyä, ja myös halutessaan antaa vapaamuotoista palautetta tästä aiheesta. Kaikki tieto voidaan huomioida tutkimushankkeessa, eli nyt on hyvä tilaisuus saada omat näkemyksensä esiin.

Palautetta ja kyselyitä voi laittaa myös yksityisesti sähköpostilla marko.paakkinen@vtt.fi.
 
Kyselyn vastausaika päättyy sunnuntaina 8.4. Kyselyä saa halutessaan jakaa muihinkin ryhmiin tai linkittää uutisiin tai verkkosivuille.


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 5.4.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.