Motivan uutiset 2018


1.10.2018 8.00

Syksyn webinaarisarjan aiheena energiatehokkuus hankinnoissa

Motiva järjestää webinaarisarjan, jonka aiheena on energiatehokkuuden huomioiminen julkisissa hankinnoissa. Kolmessa eri aihealueen webinaarissa pureudutaan kiinteistöjen, sosiaali- ja terveysalan sekä koulu- ja sivistystoimen energiatehokkaiden hankintojen mahdollisuuksiin.

Julkisella sektorilla on merkittävä rooli energiatehokkaiden ja kestävien valintojen tekemisessä. Tekemällä vastuullisia hankintoja julkinen sektori voi vaikuttaa merkittävästi tuotteiden ja palveluiden energiankulutukseen sekä siten käytön aikana syntyviin energiakustannuksiin ja päästöihin.

Julkisella sektorilla on sekä mahdollisuus että velvollisuus käyttää tätä valtavaa ostovoimaansa viisaasti. Julkisten palvelujen tuottamisessa hankinnoilla on erityinen rooli hyvinvoinnin edistäjänä, mutta niillä on merkitystä myös yritysten innovaatiotoiminnan kannustajana sekä energia- ja ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Energiatehokkuus hankinnoissa -webinaarisarjassa pureudutaan ajankohtaisiin näkökulmiin ja neuvoihin, joilla julkisen sektorin toimijat voivat edistää vastuullisia hankintoja omassa työssään.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 23.10.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.