Motivan uutiset 2018


20.2.2018 14.30

Uusi EREK-verkkopalvelu tarjoaa tietoa ja tukea pk-yrityksille

Vasta julkistettu Euroopan laajuinen verkkopalvelu kokoaa resurssitehokkuustietoa ja itsearviointityökaluja sekä muuta tukea yhteen sivustoon, jotta pk-yritykset saisivat käytännönläheisiä vinkkejä resurssitehokkuutensa parantamiseksi. Tarkoituksena on samalla verkostoida yrityksiä keskinäiseen vuorovaikutukseen, yhteistyöhön ja tiedonvaihtoon.

Resurssitehokkuuden hyödyt ovat ilmeiset: kustannussäästöt ja kilpailukyvyn kohentuminen ovat yritysten kannalta keskeisimmät. Mukaan verkostoon ovat pk-yritysten lisäksi tervetulleita erilaiset asiantuntijatukea antavat organisaatiot. Yritykset voivat saada sivustolle oman tarinansa ja resurssitehokkuustoimensa esittelyn, mikä antaa mukavasti myös positiivista kansainvälistä näkyvyyttä ja kertoo yrityksen vastuullisuudesta.

Palvelun taustalla ovat resurssitehokkuuden eurooppalaiset asiantuntijaorganisaatiot. Suomesta verkostossa on mukana Motiva. EREK-lyhenne tulee palvelun englanninkielisestä nimestä: European Resource Efficiency Knowledge Centre.

Tutustu uuteen verkkopalveluun:
www.resourceefficient.eu

Lisätietoja suomalaisille yrityksille:
Motiva Oy
johtava asiantuntija Henrik Österlund
puh. 040 861 3236, henrik.osterlund@motiva.fi


Palaa otsikoihinSivua päivitetty viimeksi 21.2.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.