Uutiset


20.8.2018 CIVINET Finland -verkosto kestävämmän ja paremman kaupunkiliikenteen asialla

CIVINET Finland on suomalaisten kaupunkien ja kuntien yhteistyöverkosto, jonka toiminta linkittyy CIVITAS-ohjelmaan. CIVITAS on Euroopan unionin vuonna 2002 käynnistämä ohjelma, jossa tähdätään kestävämpään ja parempaan kaupunkiliikenteeseen. Kansallisia CIVINET-verkostoja on tällä hetkellä 13 ympäri Eurooppaa.

Lue lisää

 

20.8.2018 Selvitys liikkumisen ohjauksen valtionavustushankkeista vuosilta 2014–2017

Liikkumisen ohjauksen valtionavustuksia on eri muodoissa myönnetty vuodesta 2010 lähtien, mutta kokoavaa tietoa hankkeiden tuloksista, vaikutuksista ja haasteista ei ole ollut saatavilla. Liikenneviraston ja Motivan selvitys vastaa tähän tiedon tarpeeseen vuosien 2014-2017 osalta. Tällä ajanjaksolla avustettuja hankkeita on ollut yhteensä 90 kappaletta.

Lue lisää

 

16.8.2018 Riikka Holopainen Ympäristömerkintä Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi

Tekniikan tohtori Riikka Holopainen aloitti Ympäristömerkintä Suomen toimitusjohtajana maanantaina 13.8.2018. Uudessa työssään hän haluaa tuoda selkeästi esille Joutsenmerkin ja EU-ympäristömerkin monet hyödyt niin kuluttajille, yrityksille kuin kaupungeille.

Lue lisää

 

15.8.2018 Salon kaupunki käytti vastuullisuuskriteereitä elintarvikehankintojen kilpailutuksessa

Salon kaupunki toteutti elintarvikehankintojen kilpailutuksen vuoden 2017-2018 aikana. Kilpailutuksessa käytettiin vastuullisuuskriteereitä, jotka edistävät eläinten hyvinvointia ja terveyttä, elintarviketurvallisuutta sekä ottavat huomioon hankinnan ympäristövaikutukset sekä sosiaalisen vastuullisuuden. Kilpailutuksen tuloksena myös elintarvikkeiden kotimaisuusaste parani.

Lue lisää

 

15.8.2018 Vantaa etsii uusia keinoja vastuullisempiin elintarvikehankintoihin

Vantaan kaupunki on strategiassaan asettanut haastavat ympäristötavoitteet: vuonna 2030 kaupunki aikoo olla hiilineutraali, jätteetön ja välttää ylikulutusta. Siksi jo nykyisellä valtuustokaudella on ryhdytty etsimään keinoja vastuullisempien elintarvikehankintojen tekemiseen.

Lue lisää

 


Sivua päivitetty viimeksi 21.8.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.