Katselmusraportin yhteenvetotaulukot, paataulu.xls

Energiakatselmusraportin yhteenvedossa esitetään yhteenveto kohteen energiankäytöstä ja säästöpotentiaalista (Taulukko 1) sekä yhteenveto ehdotetuista energiansäästötoimenpiteistä (Taulukko 2).

Yhteenvetotaulukot tulee toimittaa oheisella määrämuotoisella Excel-taulukolla Motivaan sähköisesti Päätaulujen siirtopalvelun kautta.

Motiva-mallisten energiakatselmusten raportoinnissa on käytössä kaksi erilaista päätaulu-tiedostoa sekä kuntataulu TEM tukemien uusiutuvan energian kuntakatselmusten tietojen raportointiin.

Paataulu.xls

Tämä niin kutsuttu perusversio on yleisin ja käytössä kaikissa paitsi alla kuvatuissa poikkeustapauksissa. Paataulu.xls tiedostosta löytyy alta kaksi versiota: 26 toimenpiteen päätaulu (tulostuu helposti A4 koossa) sekä 50 toimenpiteen päätaulu, kohteille jossa on enemmän ehdotettuja säästötoimenpiteitä.

26 toimenpiteen päätaulu:
Paataulu (xls) (144.5 KB)

50 toimenpiteen päätaulu:
Paataulu 50 toimenpideriviä (xls) (214 KB)

Paataulu_Voimalaitos.xls

Paataulu_Voimalaitos.xls on voimalaitosanalyysien raportoinnissa käytettävä päätaulupohja.

Paataulu_Voimalaitos (xls) (130 KB)

Kuntataulu

Uusiutuvan energian kuntakatselmuksen tulokset raportoidaan kuntataulun avulla.

Kuntataulu (xls) (77.5 KB)

Lisätiedot:

Mikäli päätauluista on kysyttävää tai tarvitsette taulun, johon mahtuu yli 50 toimenpidettä, ottakaa yhteyttä Ritva Isohellaan (ritva.isohella@motiva.fi) tai Saara Elväkseen (saara.elvas@motiva.fi).


Sivua päivitetty viimeksi 12.5.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.