Motiwatti 2.0 -päivityspaketit

Motiwatti 2.0 -ohjelmaan on tehty kaksi päivityspakettia (päivityspaketit 1 ja 2). Päivityspaketeista löytyy korjauksia MotiWatti 2.0 -CD-levyllä olevaan ohjelmaan. Päivityspaketit eivät sisällä itse ohjelmaa. Ennen päivityspakettien asentamista tulee koneessa olla asennettuna MotiWatti 2.0 -ohjelma CD-levyltä.

Päivityspaketit ovat peräkkäisiä korjauksia ja molemmat paketit täytyy asentaa. Päivityspaketit tulee asentaa järjestyksessä: ensin päivityspaketti 1 ja vasta sitten päivityspaketti 2. Päivityspaketit ovat itsepurkautuvia exe-tiedostoja. Pakettien purkuohjeet löytyvät oheisesta pdf-tiedostosta, joka kannattaa lukea ennen pakettien asennusta.

HUOM! 2-nopeuksisen muuttuvailmavirtaisen ilmanvaihtokoneen laskennassa on virhe. Laskenta kaatuu, kun syötettävät sähkötehot ovat nollia ensimmäistä kertaa konetta mallinnettaessa. Virheen voi kiertää antamalla sähkötehot ensin vaikka taajuusmuuttajakäytölle ja sen jälkeen muuttamalla laskenta takaisin esimerkiksi 2-nop. kuristussäätöiseksi.

Motiwatti 2.0 päivitysohje (pdf) (21.1 KB)

MotiWatti 2.0 -päivityspaketti 1:
mwpaiv1 (exe) (2.9 MB)

MotiWatti 2.0 -päivityspaketti 2:

mwpaiv2 (exe) (2.8 MB)

MotiWatti-ohjelman HELPIT

Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät Motiwatin helpeistä.

HUOM! Helpit eivät toimi Windows Vistassa.
Apua löytyy osoitteesta: http://support.microsoft.com/kb/917607


Sivua päivitetty viimeksi 12.5.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.