Ohjelman asennukseen tai käyttöön liittyvät ongelmat

Kysymys: Motiwatti päivitys ei asennu vaan väittää, että koneessani ei ole Motiwatti asennettuna, vaikka asensin CD-version ensin ohjeiden mukaan – mistä tämä johtuu?

Vastaus: Korjaus: Käynnistä ja sammuta Motiwatti yhden kerran, jolloin Motiwatti tekee tarvittavat rekisteriinkirjoitustoimenpiteet (Kirjoittaa M_watti2.exe:n polun talteen) ja käynnistä päivitysasennus tämän jälkeen. Syy: Jos Motiwatin asentaa koneeseen CD:ltä ja heti perään yrittää asentaa päivityspakettia, ei Motiwatin tiedostopolkua ole vielä rekisterissä.Kysymys: Kun asennan uuden Motiwatin koneelleni, asennusohjelma ilmoittaa asennuksen onnistuneen. Kuitenkin käynnistäessäni ohjelmaa seuraa virheilmoitus "ADO ei löytänyt määritettyä palvelua". Eikä ohjelma luonnollisestikaan käynnisty. Missä vika, mitä teen?

Vastaus: Uudelleen asennus Windows NT:n Service Pack 5:n asennuksen jälkeen. Jos NT:n SP 5 (tai uudempi) on kohdallaan käynnistä Windows uudelleen ja tee asennus uudestaan.

Oire viittaa siihen, että ADO:n (Microsoft:n Active Data Objects-tietokantapalvelut) asennus ei rekisteröidy koneeseen kunnolla. Osa ADO:n asennuksessa tarvittavista käyttöjärjestelmäkomponenteista ei ole ajan tasalla. Valitettavasti Motiwatin asennuspaketti ei osaa kertoa onnistuiko ADO:n asennus, koska Motiwatin asennuspaketti käyttää erillistä Microsoft:n toimittamaa ADO:n asennusohjelmaa. Tämä vika tulee myös Win95 koneisiin, jos DCOM98 ei ole asennettu. Varmista, että Win NT:n Service Pack 5 tai uudempi on Win NT 4.0 koneissa.


Sivua päivitetty viimeksi 12.5.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.