Energiakatselmusraporttien ja päätaulujen siirto Motivaan

Päätaulujen siirtopalvelun avulla katselmoija voi toimittaa TEM:n tukemien energiakatselmusten katselmusraportit ja keskeisimmät tulokset sisältävät yhteenvetotaulukot (paataulu.xls, paatalu_Voimalaitos.xls tai kuntatalulu.xls -tiedostot) sähköisesti Motivaan.

Viimeisin paataulu.xls tiedosto:
Katselmusraportin yhteenvetotaulukot, paataulu.xls

Palvelun käyttö edellyttää, että katselmoijalla on käyttäjätunnukset Motivan energiakatselmoijien ekstranetpalveluun. Käyttäjätunnukset lähetetään energiakatselmusten peruskurssin ja siihen liittyvän tentin hyväksytysti suorittaneille katselmoijille. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia, lähetä tunnuspyyntö osoitteeseen katselmoijaposti@motiva.fi

Tiedostot siirretään katselmustukipäätöksessä olevan hankkeen diaarinumeron perusteella, joka on oltava tiedossa ennen siirtoa. Mikäli diaaria ei löydy siirtopalvelusta tai siirrossa on muita ongelmia, ottakaa yhteyttä Ritva Isohellaan (ritva.isohella@motiva.fi).

Tiedostojen siirron jälkeen onnistuneesti siirretyistä tiedostoista voi tulostaa siirtoraportin vahvistukseksi ja toimittaa sen tilaajalle maksatushakemukseen liitettäväksi. HUOM! Business Finlandin 1.1.2017 jälkeen tekemiä katselmustukipäätöksiä koskien siirtoraporttia ei enää tarvitse liittää maksatushakemukseen tai toimittaa Motivaan.

Energiakatselmustukea katselmukselle ei voida maksaa ennen kuin katselmusraportit ja päätaulu-tiedostot on toimitettu!


Sivua päivitetty viimeksi 26.2.2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.