Viisas liikkuminen

Viisaan liikkumisen visio ja graafinen ilme

Visionamme on monimuotoisten liikkumismahdollisuuksien Suomi, jossa houkutteleva palvelutarjonta ja jouhevasti toimivat matkaketjut tekevät liikkumisesta vaivatonta, mukavaa ja mahdollisimman vähäpäästöistä, eikä oman auton omistamista suurissa väestökeskittymissä ja taajamissa pidetä enää välttämättömänä.

Kestävässä, ihmiskeskeisessä palveluyhteiskunnassa infrastruktuuria, liikkumista ja logistiikkaa lähestytään palveluna ja hyvinvoinnin lähteenä. Entistä parempi lopputulos on saatava aikaiseksi vähäisemmin voimavaroin.

Suomi tarvitsee toiminnoiltaan ketterän liikennejärjestelmän, joka kykenee vastaamaan käyttäjien nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Uudenlainen liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelu sekä erilaiset liikkumispalvelut varmistavat kansalaisille toimivat arjen matkat ja yrityksille kilpailukykyä tukevan toimintaympäristön.

Kirjautumisen jälkeen voit ladata Extranetista käyttöösi viisaiden liikkumisvalintojen edistämisessä tarpeellisia graafisia tunnuksia ja aineistoja. Täältä löydät myös ohjeet tunnusten oikeaan käyttöön. Käyttöoikeuden saanut organisaatio vastaa ilmeen tarkoituksenmukaisesta käytöstä.

Lisäksi Extranet-sivuille tallennetaan erillisten tunnusten taakse hankkeisiin tai ohjausryhmätyöskentelyyn liittyviä aineistoja, kuten kokouspöytäkirjoja ja muistioita.


Sisällöt

Sivua päivitetty viimeksi 4.8.2017

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttöä koskevien tietojen keräämiseksi. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön.